Test

DUMPA HONOM (han vill ändå inte ha dig)

* Om han inte ringer är det för att han inte tänker på dig.

*om han bygger upp förhoppningar och sen inte infriar dem, hur små de än må vara, kommer han att göra likadant när det gäller viktigare ting. var medveten om detta och inse att han verkar tycka det är okay att göra dig besviken.

*stanna inte hos en kille som inte gör det som han sagt att han ska göra .

* upptagen är ett annat ord för skitstövel. skitstövel är ett annat ord för någon du inte går ut med.

* visst fasen förtjänar du ett telefonsamtal.

*det han säger när han inte är nykter räknas inte. ett " jag älskar dig " ( eller nåt som låter ungefär åt det hållet) när han är påverkad av något starkare än druvsaft gills inte livets domstol .

*alkohol och droger är inte rätt väg till någons innersta känslor. om det vore det skulle folk inte behöva drämma tomma ölburkar i skallen på sig själva eller hålla handen ovanför ett ljus för att se om de känner något.

*om han bara vill träffa dig, prata med dig, gå till sängs med dig och så vidare när han är påverkad, är det inte kärlek - det är sport .

* stygga gossar är faktiskt stygga.

*du förtjänar att få vara med någon som inte behöver bli packad för att klara av ditt sällskap.

*det är så frestande när man verkligen vill vara med någon att nöja sig med småsmulor - så små att det är patetiskt nära ingenting - av det man egentligen vill ha. snälla damer, glöm inte vad det kostar. kom ihåg vad det var ni var ute efter och nöj er inte med mindre. om inte för er egen skull så för alla andras. såna här karlar livnär sig nämligen på att det finns så många kvinnor som låter dem hållas.

* du kan inte snacka dig ur en dumpning. det är helt enkelt inget att diskutera. om nån gör slut är det definitivt och inte nåt man kan göra nåt åt genom en demokratisk process.

* göra slut sex- betyder fortfarande att det är slut.

* släpp taget . låt honom sakna dig.

* han behöver inte påminnas om att du är toppen.

* han kan ta hand om sin katt själv.

* att ta en dumpning med klass - innefattar inte att hacka sig in i hans telefonsvarare.

* det finns en man där ute som kommer att bli överlycklig om du inte går tillbaka till den där töntiga exkillen.

* Han vill inte ha dig om han går upp i rök.

* det finns inget värre än att inte få något svar, men det sämsta med det hela är att Inget svar faktiskt ÄR ett svar. enda anledningen att skriva till honom är att ge honom chansen att säga det ännu högre, med ord. och har du glömt en sak? du är alldeles för upptagen och populär för sånt .

*han kommer ändå inte slippa undan, för vart han än vänder sig så har han ändå samma rövhål kvar.

* han kanske ligger på sjukhus med minnesförlust, men risken är betydligt större att han faktiskt inte vill ha dig.

* inget svar är ditt svar

* ge honom inte chansen att dumpa dig igen.

* låt hans mamma skälla ut honom - du har annat att göra. * det finns inget mysterium som du Måste lösa - han är väck och han var inte god nog åt dig .

* om en kille gnäller över sin exfru eller gråter över sin förra flickvän, ska du hitta nån annan att gå på bio med .

* dig glömmer man inte så lätt. låt honom söka upp dig när han rett ut sitt.

* Livet är tillräckligt hårt utan att du ska välja en besvärlig partner att dela det med.

* du förtjänar att få vara med någon som är trevlig mot dig hela tiden ( du måste vara trevlig tillbaka också )

* du har redan ett rövhål, du behöver inte ett till.

* du ska aldrig behöva ringa honom för att påminna honom om att sakna dig .

* förlorad självkänsla kan vara svårare att hitta än en ny kille..

och här kommer lite statistik :

¤ Vi gjorde en total ovetenskaplig opinionsundersökning där vi frågade ut tjugo av våra manliga vänner ( mellan 26 och 45 ) som lever i fasta förhållanden. INGET av dessa inleddes med att kvinnan var den som ringde först. en kille sa till och med att Om hon hade gjort det " skulle allt der roliga varit förstört ".

¤ 100 % av de män vi frågade ut sa att de aldrig haft för mycket att göra för att ringa en kvinna de verkligen var intresserade av. som en bra karl uttryckte det : " en man måste veta hur han ska prioritera.. ".

¤ 100 % av de killar vi frågade ut sa att " rädsla för att komma för nära " aldrig hade hindrat dem från att inleda att förhållande. en kille sa till och med att " det där med skräcken att komma för nära är bara en myt... " och en annan sa " det är bara sånt vi säger till kvinnor vi inte är särskilt intresserade av "..

¤

20 av de 20 män vi frågade sa utan att tveka ( okej, de svarade via mail, men de verkade ganska säkra på sin sak ) att de aldrig någonsin varit riktigt intresserade av en kvinna som de inte ville hoppa i säng med. en av den tillade " va, ursäkta, vad vore det då för vits? " ...

¤ 100 % av de utfrågande killarna sa att de aldrig hamnat i säng med nån av misstag ( fast många ville veta hur ett sådant misstag kunde tänkas gå till och hr de skulle göra för att hamna i den situationen ... )

¤ 100 % av de män vi frågade sa att de aldrig spytt i sänen hos en kvinna de verkligen ville ha ( tydligen vet inte de här jepparna hur man festar ).

¤ 100 % av de män vi frågade sa att de inte skulle ha några problem med att gifta sig med kvinna som de visste var deras livs sotra kärlek, en man svarade " vilket pucko har problem med att fria till sitt livs stora kärlek?"..

¤ 100 % av de män vi frågade sa att när de gjorde slut med nån betydde det Alltid att de inte ville träffa henne mer. ( en kille frågade till och med " hur ska man då få ett fantastiskt göra slut sex om man inte gjorde slut?" - honom bör ni se upp med !

¤ 100 % av de män vi frågade som någonsin " försvunnit " från en kvinna sa att de var fullstänigt medvetna om vidden av sitt vidriga handlande när de gjorde det och att det Inte skulle blivit bättre om kvinnan ringt upp.

¤

författaren: en av mina kompisar var ute på en förstagångsdejt med en kvinna som nämde att hon även träffade en gift man. han sa genast att det inte skulle bli någon andra gång, för om hon inte gillade sig själv tillräckligt för att ha ett ordentligt förhållande, varför skulle då han göra det?

¤ författaren: en manlig vän till mig vägrar göra slut med sin fästmö för att han är rädd. ( visst är vi skapelesen krona ).. när ja råder honom att göra slag i saken säger han alltid samma sak : " Greg, jag väntar på det stora, avgörande grälet "... under tiden pukar han och retas med och gnäller på sin fästmo för att locka fram ett praktgräl så att han kan passa p att dra. det är inte vackert, men ja hoppas att ni får er en tankeställare. 100 % av de killar vi frågade sa att de aldrig försökt plåga eller föredmjuka en kvinna de verkligen ville ha. det är iallafall en början. ...


Kommentarer

Älskar komentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Din blogg:

Har du något att säga?:

Trackback
RSS 2.0